Die Original Maastaler in Corona tijd

Het is goed om eens terug te kijken en te zien of er iets mooi’s in zat. Ondanks diep nadenken hebben we weinig kunnen vinden, waar we met plezier op terug kijken. Wij denken hierbij alleen aan het repeteren vorig jaar in de tuin bij Gerbrand en Elly en later in de Kerk. Bijna alle optredens moesten geannuleerd worden en repeteren was evenmin mogelijk. Wat we het meest misten waren de onderlinge
contacten tijdens de repetities en dan vooral de derde helft. En natuurlijk de concerten en de contacten met onze vaste fans uit Heijen, uit de regio en ook onze aanhang uit Duitsland.

Begin mei 2021 zijn we weer gestart met onze repetities

We zijn begin mei 2021 weer gestart met onze repetitie’s. Wij hopen dan ook dat we ons programma met concerten kunnen hervatten. Dit en zelfs het volgend jaar is al bijna volgeboekt. Maar niemand weet wat de toekomst zal brengen en wat wij als muziekkapel van onze plannen kunnen realiseren.

Ons 50-jarig jubileum

Een van de belangrijkste projecten waar wij nu al naar uit kijken is ons 50 jarig jubileum volgend jaar 2022. Niet alleen bestaat onze vereniging 50 jaar, maar hebben ook een aantal jubilarissen die 50 jaar lid zijn. Dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

BRON: Hejs Nejs. Juli 2021