Frans Stoffele Koninklijk onderscheiden

Frans Stoffele Koninklijk onderscheiden

Deze morgen bereikte ons het heugelijke nieuws dat ons zeer gewaardeerd lid Frans Stoffele, benoemd is tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf deze plek willen wij Frans en Bets van harte feliciteren met deze verdiende mijlpaal.

Deze koninklijke onderscheiding heeft hij dubbel en dwars verdiend! Al vanaf de oprichting bassist van Die Original Maastaler, en al meer dan 20 jaar lid van het bestuur. En tot op de dag van vandaag nog zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze vereniging. Hij slaat maar zelden een repetitie over, en voor een optreden worden alle andere activiteiten aan de kant gezet om maar met ons mee te kunnen doen. Nog steeds zijn zegje binnen het bestuur en samen met zijn maatje John de basis binnen onze club op de bas.

Ook buiten de kapel heeft Frans zijn sporen verdiend. Al 71 jaar lid bij Fanfare Eendracht Maakt Macht, Prins carnaval, vele jaren bij de raad van elf en tot in lengte van dagen bij de oud prinsen club. En zeker niet te vergeten bassist bij het seniorenorkest.

Binnen de Heijense gemeenschap is Frans een graag geziene gast: hij heeft meerdere huizen in Heijen gebouwd en als timmerman ontelbare klusjes geklaard bij honderden Heijenaren.

Ook Bets heeft een complimentje verdien, altijd lachend en genietend met Frans onderweg. Zijn steun en toeverlaat, ook als het eens wat later was geworden bij een optreden of repetitie…

Frans en Bets, wij hopen nog lang samen met jullie muziek te kunnen maken, af en toe te genieten van een borreltje, en vooral gezellig samen te kunnen kletsen over wat we allemaal hebben beleefd.

Oud lid Gerrit Stoffele

Ook oud lid Gerrit Stoffele is vandaag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ook hij heeft heel veel voor onze vereniging betekend.

Gerrit en Miet proficiat namens Die Original Maastaler